Sov gott Ulf Larsson, rip!

Sov gott Ulf Larsson!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5875005.ab

Igår!

Igår så efter jag slutat jobba åkte jag till köping med mamma och pappa de blev kapphal och lidl. Jag köpte mindre storlek på mina jeans leggings :) så nu kunde jag ha dem bättre. Sen när jag kom hem var jag så otroligt trött att jag sov på soffan. David tjatade att han var hungrig men jag sa ja vi ska göra mat men de blev ingen så han åt chips istället :P sen la vi oss och tittade på film i sängen slocknade direkt. Var otroligt trött. Är jobb idag med 7-15 :)
Ha en bra dag!

Förlåt! :)

Stort förlåt att jag inte skrivit på hela helgen men jobbar och jobbar känner inte att de finns tid att sitta vid datorn då. Älsklingen min måste få lite tid även Zelda :) de är inte mkt tid som finns över när man jobbar hela dagarna men jag försöker. Idag blir de delat 7.30-12.30, 16-21 så hela dagen lång. Grattis till svärfar som fyller idag. Ne nu måste jag gå till jobbet :I)
Tack Veronica som skrev att jag har en fin blogg :)Blir glad att höra sånt, då känns de värt att skriva lite när man vet att folk läser och att folk tycker om den :)

Ha en bra söndag får se om de finns tid att skriva ikväll.

<3





Jag kommer alltid älska dig!
Jag hoppas jag alltid får vara din <3 Du gör mig otroligt lycklig, för mig finns ingen annan bara du i mitt hjärta <3



Våran underbara bebis :) vi älskar dig Zelda <3

<3

Ja idag är de torsdag, var ute och gick i förmiddags med en kompis :) trevligt att få prata av sig lite. Sen har jag bara suttit vid datorn och ätit gröt. Igår var jag lite dålig på att äta åt lite fil sen åt jag inget mer på hela dagen bara drack vätska. Inte bra men ska försöka bättra mig. Tycker de är svårt att äta när man inte är hungrig. Vilket regnfall de var när vi var ute och gick imorse. Hoppas de är uppehåll när jag ska gå till jobbet.

För mig är kärlek de finaste jag finns och de starkaste orden är Jag älskar dig!
Min kärlek till min underbara kille är så otroligt stark, även till våran lilla bebis katten Zelda hon är världens mysigaste.

Gud vad jag verkligen älskar er<3 jag lever för er för hade jag inte er så tycker inte jag att mitt liv är värt att leva. Ni betyder allt, äntligen är vi en liten familj älskling. Du, jag och Zelda <3.
Jag är verkligen så otroligt lycklig!
Ikväll blir de jobb 15.45-21 :) sen hem och mysa med mina älsklingar :)

<3

Onsdag kväll :) Ville bara skriva att jag älskar dig david av heöa mitt hjärta, har aldrig känt så här för någon förut <3 du är mitt allt hade jag inte dig hade jag ingen.

vi föralltid, de har varit vi i 5 år och 7 månader <3




Nu är vi en liten familj :) zelda är våran lilla bebis <3

Du och jag David <3

Jag älskar er <3

Jag älskar er <3

Av hela mitt hjärta!




Ni är de finaste jag äger och har!

onsdag!

Ja onsdag, snart helg igen. Idag vaknade jag runt kl 8 gick upp opch inväntade en kompis för vi skulle ut och gå lite. Skönt med en promenad faktiskt :)
Sen har jag bara suttit vid datorn och tv:n börjar bli ganska uttråkad. Men sitter med en hårinopackning i håret så efter de ska jag ut och gå en sväng med musik i öronen tänkte jag. Så man slipper sitta inne hela dagen.
nu har jag fått en jättefin design på bloggen. Tack frida!

Zelda växer och växer som sagt. Äter som en häst nästan :P hehe. Hur mysig som helst har hon varit idag. Ikväll blir de tvättstugan sen mysa med älsklingen när han slutat jobbet.

Ha en bra fortsatt onsdag!

Glad!

Jag är så glad jag har vunnit den finaste bloggdesingen så snart kommer de vara roligt att skriva blogg igen :)zelda växer och blir stor hon blev 15 veckor i lördags :) hon är världens mysigaste katt + världens busigaste katt :)

ne de får bli allt för idag återkommer imorgon :)

Tävlar om en mascara från mary kay:)

Jag tävlar om en mascara från mary kay från http://carrohaglund.blogg.se/2009/september/tavling.html

Man ska lägga in en före och efterbild. En när man inte har smink och en när man har smink :)


Före: utan smink






Efter: En bild med smink :)

RSS 2.0