Måndag!

Nu har jag inte skrivit på någon dag. Men vi har haft de så bra denna helg mycket mys. Men nu är de arbete för älskling igen. Vår lilla älskling var inte pigg inatt. Hon vaknade halv 3 av att hon drömde men kunde inte somna om. Så hon var vaken fick hon ligga på mig. Då kunde jag absolut inte sova. Nu tycker jag att hon är lite varm och lite täppt i näsan. Får se vart de leder jag hoppas de inte blir något mer än så. Man är lite seg idag utan sömn. Men älskar min dotter endå. <3

Fredag!

Idag är de helg, imorgon är de 70års kalas. Idag så har vi varit och storhandlat i västerås. Älskling är ledig på fredagar. Nu ligger vi i sängen och försöker söva lilltjejen. Tror vi har lyckas. :-) jag älskar min familj!

Torsdag!

Igår var jag och klippte mig hos en frisör för första gången på snart mina 25 år, var idag och fixade lite till. Så nu är jag så nöjd. Bara färgen kvar. Vill ju vara ljusblond, är mörkblond nu. Just nu sitter jag i sängen och tittar på film och alva sover på mig, så mysigt. Alva är så mammig men idag ville hon sova på sin pappa inte på sin mamma. Pappa blev så lycklig. Synd bara att han var tvungen att åka till jobbet. Hatar hans tider, 16-00. Vill att han ska skaffa vanliga jobb tider 7-16. Känns som han aldrig är hemma. Han jobbar måndag-torsdag och ibland söndagar! Men men får ju pengar iaf. Hoppas ni får en bra fortsatt torsdag.

Onsdag!

Ska klippa mig för första gången hos en frisör på snart mina 25 år i livet. Ska bli kul, hoppas de blir bra. :-) jag vet på ett ungefär hur jag vill se ut. Har 2 bilder mitt emellan så vill jag se ut. Efter de vet jag inte vad de blir. Blir nog gå till mamma och pappa sen efter david åkt till jobbet :-)

Tisdag kväll!

Idag vid ca 14 började vi gå ner mot stan för att möta mamma och lillasyster, jag hann gå ända till lidl. Sen gick vi upp på stan och tittade på något till min kusins bebis. Och handlade lite. Gick till lidl och handlade lite också. Sen hem till mamma och pappa. Vi kom hem vid 18, alltså har vi gått och gått i 4 timmar. Nu sitter jag kvar hos mamma och pappa och tittar på tv. alva sover för tillfället har gjort de i ca 1 timme nu. Hoppas ni haft en bra tisdag!

Måndag!

Första dagen på denna vecka. Började bra. Vi fick hem alvas farmor på besök i ca 10min men de var iaf ett gullgos besök med alva. Såna gillar vi. :-). Sen somnade alva och jag på soffan en stund då pappa david åkt till jobbet. Efter de fick alva mat sen gick vi faktiskt hem till emma och anders och hade super mysigt hela kvällen, kom alldeles precis hem. Har så kul när jag umgås med dem, :-) imorgon är en ny dag så då blir de gå till mamma, sedan gå med mamma på stan och handla lite :-)

Söndag kväll!

Ja nyss åkte mamma och pappa hem. Jag bjöd dem på mat idag. Då fick vi vara hemma plus att vi slapp vara hemma hela kvällen själv. :-) idag har vi bara tagit de lugnt sovit lite och myst. Jag känner mig som ett lik. Förstår inte vad som är fel. Alva sover jättebra men jag kan verkligen inte sova hur trött jag än är. Får hoppas jag kan sova ikväll. Ska snart göra iordning oss för natten. David slutar jobba 23 är väl hemma efter halv 12 någon gång :-) men hoppas faktiskt att jag sover då, inte för att vara elak för vi har inte sett mycket av honom denna helg. Imorgon är en ny dag får se hur den dagen blir :-)

Lördag-söndag natt

Ja mitt i natten nu. Hon hem för ca 30min sen från pappa och mamma. Alva har sovit sen halv 11 ungefär. Nu ska jag försöka ta och sova. Har haft så svårt att sova i ca 1 månad nu. Somnar inte förens efter 3 om nätterna, hur trött jag än är. Börjar bli trött på att inte kunna sova. Förut la jag mig när alva somna för att känna mig pigg när hon vaknade men nu går de inte så nu känner man sig som ett lik istället. Tråkigt men sant. Nej nu ska jag försöka sova. Sov gott och godnatt!

Lördag!

Ja idag är de lördag. Ingen rolig lördag, david festar med sina arbetskamrater och vi är hos min mamma och pappa. Men vi slipper ju iaf sitta själv, vilket jag hatar. Nej nu blir de mys med alva sen mat som pappa lagat. Super gott, de blir fläskfilé och strips :-) ha en bra fortsatt helg.

Fredag!

Hej! Nu är jag inne från mobilen och blogg. Idag så kom coce, coces pappa och son hit och hälsade på. De var riktigt roligt. Efter de åkt, åkte vi till köping och bytte 2 pjamas alva fick i julklapp så de blev rätt storlek. Samt fixade så lekia fick en kopia på vårt kvitto så vi får en ny skötväska. Vår är sönder. Sen har vi varit hemma och myst. Nyss kom alva och jag upp ur badet. Super skönt! Nu tittar vi på tv en stund innan de är sovdax för alva. :-) en riktigt bra fredag!

Torsdag kväll

Nu har Majja och Jack precis gått hem. Alva totalslocknade. Men tror Alva och Jack hade kul, lekte och lekte. Majja och jag fick prata lite skit. Var super kul och var alldeles för länge sen vi sågs, nästa gång får de inte ta så lång tid. :-)

Torsdag!

Torsdag idag, idag vaknade vi, sen till lidl och handlade grönsaker. Hem o mysa tills pappa david skulle åka och jobba. Snart kommer Majja o lille Jack och hälsar på, ska bli riktigt kul vi har inte träffats på länge :)  Ska försöka skriva varje dag :)Mammas och pappas prinsessa <3

RSS 2.0