<3

Varför just nu? fick en chock när jag fick höra nu är jag så otroligt ledsen fattar de knappt. Jobbade med dig jättemkt <3 livet är svårt, man ska ta vara på dem man har kära för tiden kan väldigt fort ta slut :( <3 kommer sakna dig!


Ludde <3

Saknar dig Ludde 19950509-20080709, tänker på dig för jämnan. Du saknas i mig :/ över 1 år sedan kan inte förstå varför var du tvungen att bli så sjuk för? de sista halvåret var de jag som gällde, jag skulle ut med dig, ge dig mat, mysa med dig. Mitt liv är tomt utan dig! ♥Fredag :)

Nu har jag inte skrivit på länge dåligt jag vet men har inte mått 100% varit förskyld och hostat och lite så + att jag jobbat så har varit rätt slut när jag slutat jobba. Men känner mig lite bättre nu bara lite snuvig men de blir väl bättre och bättre iaf. Skönt faktiskt, ska faktiskt iväg och jobba alldeles strax jobbar 15.45-21 idag. Få timmar skönt att få komma och jobba. Jag trivs så otroligt bra på mitt jobb att jag skulle kunna jobba där för jämnan. Har aldrig trivits så bra på ett ställe förut. Nu har jag heller inte varit sjuk på 1 år så de är ju bra för de visar bara att jag vill jobba och att jag trivs där.
Igår var vi till västerås och tittade på bil david sålde sin kl 11 på förmiddagen igår för att han behövde en billigare bil och lite extra pengar över nu när vi kanske inte har den bästa ekonomin nu när han är arbetslös men får hoppas han snart får ett jobba så blir de bättre. Så vi var och titta på en 745:a den var bara skit rost överallt visst han skulle bara ha 8000 men de var den verkligen inte värd. Så hittade jag en bil för 8500 som vi med tittade på de var verkligen ett kap för vi sänkte priset till 6000kr och den var knappt rostig, en helt perfekt bil. :) Så nu har david en 740 igen "ungdomsbil". Skönt att ha en bil igen, även om de bara var ett par timmar utan bil igår men man är beronde av en bil.
Zelda växer och växer, hur go som helst älskar att pussas så de är lite roligt. Just nu ligger hon total slocknad i soffan, hon har busat hela dagen så hon är nog helt slut. Ser så ut iaf.

Skulle behöva anlita en städerska för här hemma ser de förskräckligt ut, man orkar inget när man är sjuk samtidigt som man jobbar. Försöker få david att städa men han verkar inte vilja :P killar säger jag bara. har ljusparty nästa helg så då måste jag städa ordentligt. Tråkigt att städa när Zelda stöker ner igen lika fort :P

Skönt när man väl har den snyggt!

Ne nu ska jag fixa lite sen dra till jobbet, ska försöka hinna skriva lite imorgon. Börjar 13.30 då så får se, vill hinna umgås lite med familjen innan :)
Ha en bra helg!

Kram från mig :)

Måndag!

Goddag :) Har inte skrivit på länge men har varit sjuk i feber, är förskyld och har ont i huvudet. Men ikväll måste jag jobba endå. Pengar går före allt!
Är inte riktigt på topp än men måste ju ha pengar :)
Så i helgen har vi inte gjort så speciallt mkt. Var till örebro med mamma och pappa igår var helst slut sen i kroppen. Tråkigt att ha förskylning i kroppen tycker jag :/ men sånt är livet.
Ska iaf jobba ikväll 15.30-21 eller ska jobba till onsdag ledig torsdag jobba fre,lör,sön kväll :) så hoppas att man känner sig bättre snart :)
Ha en bra måndag!

RSS 2.0