Tävling om en skål!

Tävling om en underbar söt skål hos:

http://dengamlaskolan.blogspot.com/2009/03/tavling.html


Tävling hos mammabecka :)

Tävling hos mammabecka

Nu är det dags för ännu en tävling! Det är några stycken som har bett om tävlingar som inte är barnrelaterade och då kommer nog detta passa superbra! Vimsadekor är en internetbutik som säljer väggdekoration, helt enkelt. Det finns både i textform och i figurform, även för barn om så önskas. Priset i denna tävling är ett presentkort på 400kr!

För att tävla gå in på http://mammabeckas.blogg.se/2009/march/utkast-nu-ar-1.html


Tävlingen avslutas den 29:e mars!Söndag!

Jag är väldigt dålig på att skriva i bloggen. Men men idag är det söndag. Vaknade runt halv9 började damma av lägenheten lite eftersom jag ska ha ljusparty idag kl 15 så måste det städas ordentligt.Så har jag planterat lite blommor, har fått skått av mammas arbetskamrater så det blev superbra. Men bara att göra i ordning tycker jag, jag blir glad när lägenheten är ren. David sover fortfarande tror han la sig sent runt 2 halv 3 men men så kan det vara tänkte snart fixa lite frukost till älsklingen får då kan han inte bli arg för att jag väcker honom :P
Sen ska vi damsuga, laga 2 kladdkakor och sen duscha själv :P Anna hon som är konsulent hon kommer kvart över 2 så jag hinner nog göra allt innan :)

Ha en bra söndag ni med :)

Imorgon är det jobb igen 15.45-21 :) (extratur) :D

Kram

Ulrika

Tävling hos peterssons!

Nu är det åter dags för en ny tävling hos http://petersson84.blogg.se/2009/march/rosor-pa-allt-tavling.html. Den här gången är det Rosor På Allt som sponsrar med ett trevligt och uppiggande pris.Rosor är väldigt vackra och luktar riktigt gott, det är något man uppskattar när man får :)

Tävlar hos Ninninusen om påsk-te eller påskskaffe!

Min pappa älskar att testa olika kaffe sorter så därför vinner jag blir detta min påskpresent till honom, så jag hoppas jag vinner så han får en påskpresent han kommer verkligen att gilla. Så självklart är jag med i Ninninusens tävling
om påsk- te eller påskkaffe som kommer från
aromboden!Tävling hos nitania

Gå in på http://nitania.blogg.se/2009/march/utkast-ny-tavling.html om du vill vinna en ny digitalkamera :) Även om man inte vinner så kan man få tröstpris :) gulligt tycker jag :)

Hoppas på tur :)Tävling hos princessmamma!

Jag är med och tävlar om ett vackert armband hos Princessemma. Tävla HÄR du oxå! http://princessemma.blogg.se/?tmp=08184559Urläckra hoppas man har turen att vinna :)

Tävling om en ny snygg väska!

Denna tjej har en tväling om att vinna en jättesnygg väska, jag har bara en vanlig svart tråkig denna skulle verkligen göra vardagen underbar att gå ut. denna väska skulle passa mig perfekt för jag har jämt så mkt saker i min väska.
Gå in och tävla ni med.....

http://lidijamatic.blogg.se/2009/march/tavling-1.html
Någon gång borde turen vara på min sida med :)Tävling hos Sanna!

Jag är med i Sannas tävling där du kan vinna ett superfint
armband i samarbete med Bracys.se
Hon lottar ut två armband. Tänk om det är Du och Jag som vinner?
( BILDEN ÄR LÅNAD AV SANNAE.SE )

Tänk om man har tur att vinna, har aldrig tur i tävlingar. Någon gång måste min tur slå in tycker man! :D

Tordag

Jag uppdaterar väldigt sällan numera men nu är det mkt med lägenheten och så. Men jag och David trivs som fisken i vattnet :P
Är hur mysigt som helst att bo själv, jag älskar det. Finns inget bättre.
Det enda vi behöver skaffa nu är en dammsugare. Det behövs verkligen dammsugas nu. Så det ska införskaffas i helgen tror jag.

Jag är ledig i helgen det enda vi vet vi ska göra är att imorgon ska vi till Rasmus min brorson som fyller 2år stora killen ju :)

Ne nu ska jag fortsätta titta lite på tv sen göra i ordning mig för att jobba kväll :)

Kram

Ulrika

tävling hos http://mammabeckas.blogg.se

Nu är det tävlingsdags igen! Den här gången tävlar ni om kläder från webshopen Liten & Trendig! Där har de kläder för både små bebisar och stora barn, de har även skor, haklappar, filtar och annat smått och gott.

Såhär gör ni för att tävla...
Gå in på http://mammabeckas.blogg.se/2009/march/liten-trendig.html för att tävla :)


Tävlingen avslutas den 8:e mars! :-)


RSS 2.0