Varför är det så här?

Jag vet inte vad det är men nu i 2 dagar har jag knappt ätit någe. Men jag går verkligen och är superhungrig men äter inget. Hatar att äta själv säkert det.
Hoppas det inte blir så när jag flyttar hemifrån då kommer jag ju bli ett skelette det vill jag inte.
Ne för natten mellan onsdagen och torsdagen jobbade jag ju då åt jag lite mat vid 18. sen brörjade jag jobba 21.15 då åt jag inget sen fick vi gör oss att köpa chips jag som älskar det men åt bara lite den andra tjejen åt hela påsen. Sen åt jag några riskakor vid 4. Sen slutade jag 7.15 men kom inte från jobbet förens halv 8 för stog och pratade med personalen som skulle jobba dag :P
när jag väl kom hem kunde jag inte sova men låg och läste lite somnade väl runt 8-halv 9 sov till 15.39 prick då gjorde jag i ordning mig för att följa med david hem en sväng sen åkte vi hem till arboga igen och fixade lite på stan.
Då frågade jag david vad vi skulle äta han sa att han skulle äta godis då sa jag okej och brydde mig inte mer om det förns när david blev arg och frågade vad det var med mig ( blir på såå dåligt humör om jag inte får mat när jag är hungrig. Så var arg hela kvällen. Åt inget då imorse vaknade jag  åt inget då heller men fixade lapkojs till david och mig till han slutade jobba vid 1. Sen dess har jag druckit 1 kopp kaffe och 1 liten chokladbit. Men är så hungrig men varför äter man inget?Det är ju för lite jag som brukar alltid gå och småäta och äta hur mkt som helst annars?
Någon mer som gör liknande ,inte äter om man är själv hemma?

Kram

Ulrika

Fredag

Ja idag är det fredag skönt :) fast jag jobbar ju i helgen men endå skönt att det är helg. Jobbar lördag 7-13.30 söndag 7.30-13.30 så det är inte länge blir ju pengar :)

Jag är glad jag bantar inte eller så men vill gå ner några kilon, och i början av december så ställde jag mig på vågen då tyckte jag att jag vägde alldeles för mkt. Nu idag ställde jag mig på vågen igen har gåttt ner 2,5 kg superglad ju :) fler ska det bli eftersom jag börjat träna på våran orbitrek hemma 10 min varje dag fast jag ställer mig på den nästan varje dag. Känns ju super när det händer något :)

Min kusin Anders och hans Emma fick en liten Agnes inatt 01.29 grattis superglad för eran skull. Nu får man äntligen börja handla rosa klänningar :P

Ha en superbra fredag och även superbra helg <3
Kram

Ulrika

Onsdag

japp mitten av veckan är det. Jobba natt ska jag med göra inatt får se hur det går. Jag har alltid svårt att sova innan så har jag svårt att sova efter men det brukar gå bra. Får ta med några energi drink så går det bra hehe. Ganska skönt att jobba natt blir iaf mkt pengar :)

idag har jag varit en sväng på lidl ikväll blir det nämligen köttfärssås och spagetti så gott :) Ska testa att göra biffstroganoff någon dag, någon som har gjort det förut? som har något bra gott recept?

Men ha iaf en bra onsdag vi hörs imorgon.

Kram

Ulrika

Tisdag 27/1

Ska försöka skriva lite varje dag, har varit dålig på det.
idag är det tisdag den 27 januari. jag har jobbat idag 8-12 ska jobba natt onsdag till torsdag natt i 10 timmar 21.15-07.15 ska bli skönt med extra pengar faktiskt.

sen efter jobbet idag gick jag hem gjorde lunch sen har jag tränat på orbitreken i 10 min :P
Nu sitter jag här och spelar lite poker på pokerstars. David kommer efter 16 någon gång. Mys att få umgås lite faktiskt. Har saknat honom, inte setts sen söndag lång tid för att vara oss :) :/

resterande kvällen blir nog laga mat och titta på tv. Är ju andra avenyn ikväll det är ett måste för mig!
Men ha det så bra resten av eran kväll

Kram

Ulrika

RSS 2.0