Nu var det längesen jag skrev......

Nu var det längesen jag skrev i bloggen. Det har hänt lite saker faktiskt som gjort att jag ej kunnat skriva i den. Jo jag och David var i fredags och tittade på 2 lägenheter, vi tog den ena så nu har vi en lägenhet. Jag är verkligen superglad och lycklig. Vi har flyttat lite hela tiden men vi har sagt att på lördag bor vi där. Jag och David har en egen lägenhet, jag kan knappt fatta det själv. Men det ska nog gå bra.

Så idag har vi fått papper om adressändring så nu ska vi bara skriva på och lämna på lådan så får vi posten om cirka en vecka till våran nya lägenhet tillsammans. <3

Så idag ska vi till lägenheten och greja lite.
Hoppas ni haft det bra

Kram

Ulrika

Tävling igen :)

Tävling igen, jag älskar tävlingar men vinner aldrig det är ju det enda tråkiga men men man hoppas ju att det sla slå in någon gång :)Jag tävlar om dessa två underbart goda parfymerna Catsuit Men och Catsuit Women som kommer ifrån Parfymbutiken.

Hoppas jag vinner! Om ni också vill vara med och tävla så kolla in på lillasotalexie blogg.

Jag hoppas jag vinner har aldrig tur och lite nya parfymer till mig och min kille. Kanske detta kunde bli en allahjärtans dag present lite sen? :)


Måndag

Måndag igen och vet inte om det är blogg.se som kronglar men kom inte in på hela helgen på min blogg så blev tyvörr inget skrivet men fortsätter skriva lite nu :)
Ledig idag men ska med david hem och sova så åker jag med honom på morgonen till arboga eftersom jag jobbar imorgon 8-12 sen ska jag fråga honom om jag ska med honom hem igen fast vara kvar fler nätter. Jag är ju ledig sen till lördag om ingen ringer så klart. Jag jobbade extra igår 15-21 gick helt okej faktiskt.
Funderar på att gå en vända till lidl men så tråkigt att gå själv så får se hur jag gör. David kommer ju klockan 4 kanske vi kan åka då dit innan vi åker till munktorp, får se hur det blir.

Ha det super idag

Kram

Ulrika

Tävling om ett vackert sängbord :)Gå in på:

http://kallholmen.blogspot.com/2009/02/skargards-tavling.html

Tävling om vackra galgar :)

Tävling om vackra galgar :)2 st vackra galgar kan du vinna om går in på:  http://sirligt.blogspot.com/2009/02/tinekhome-galgar-soker-hem.html


Hoppas man vinner så man kan göra mamma lite glad :)

Tävling :) om en reseplattång :)http://www.vivalaglam.devote.se/blogs/1201764/taevling--vinn-rese-plattaang-.htm

http://www.frisorcenter.nu/

Tänk om man kunde vinna denna underbara reseplattång :)

Tävling :)

Tävling :)
www.petersson84.blogg.se/2009/february/fotlank-och-ring.html
OjjOjj

Gud vad veckan hart gått snabbt. Redan torsdag :) Ja är fortfarande i munktorp hos min älskling. Men han jobbar ju naturligtvis :)Men sov knapp något p.g.a min jäkla ryggvärk jag fick av träsofforna på akuten i måndags.

Ikväll bär det av hem till mig, sova där inatt :) blir nog bra. Imorgon är det fredag undra vad man ska hitta på då? vad ska ni göra? föresten hur många läser min blogg? vore kul att veta på ett ungefär :)

Ha en bra fortsatt torsdag iaf


Kram

Ulrika

Onsdag redan!

Jaha onsdag redan, veckorna går fort :) Jag är i munktorp fortfarande och väntar på att david ska sluta jobbet och komma hem till mig :) Har inte gjort mkt idag men det kan också vara skönt :)

Kram

Ulrika

Måndag/ tisdag

Gud vilken måndag det var igår. Jag började jobba 8-12 var helt okej på jobbet kom hem sen började jag träna på oerbitreken och efter det la jag mig precis i soffan då pappa ringde och sa att han snart kommer hem då kom första tanken jaha varför kommer han hem. Men han kom och sa att han ringt till vårdcentralen för att han känt av hjärtat i helgen. Dem sa direkt åk till köpings akutmottagning. Så jag följde med vi var där inne kl 2, han kom in nästan på en gång. Men det värsta var att vi var inte hemma förens efter 21.00 så jobbigt och deras jävla sittplatser dem bygger ju om så det var träsoffor så min rygg var väldigt ond när jag väl var hemma för att kunna sova var jag tvungen att ta alvedon. Men men nog om det med pappa var det inget fel på ingen hjärtinfarkt skönt det. Dem sa att det var muskulärt. Så det var inget allvarligt :) 
Jag somnade nästan på en gång jag ätit när vi kommit hem med på jobbet idag var jag helt slut. Så jag tog ledigt på torsdag så nu är man ledig till nästa tisdag :) nu kan jag vila upp mig lite.

Ne nu ska jag packa lite ska hem till pojken ikväll

Ha en bra tisdag

Kram

Ulrika

Söndag!

Gud vad trött jag var imorse när klockan ringde jag ställde om den så jag fick sova en kvart till så skönt sen gick jag upp och gick iväg till jobbet. Älsklingen hämtade mig efter jobbet halv 2. Var så trött vi fastnade framför tv:n hela eftermiddagen och kvällen.
Somnade en stund på soffan så skönt. Helst slut. Jobbar måndag 8-12 och samma på tisdag :) inte så länge.

Jag tittade på Magnus och Emmas bröllop det var i repris idag i eftermiddag. Så jag kände och sa till david att jag med vill känna mig obeskrivligt vacker. Då tittade han på mig och sa att jag redan var det och att jag var den finaste i hela världen. Men någon gång sa jag till david då vill jag med stå brud. Emma var så vacker och även hennes röst var så vacker när hon sjöng :)

Ja ne david åkte hem runt 8 och det var ju så klart ledsamt. Saknar honom så förbannat mkt redan :/ jag sa till david att jag inte vill att han ska åka hem  men han sa det blir bättre när vi bor ihop för då får vi jämt sova med varandra :) LYCKLIG! men han samåker ju så han måste ju. Så ska den som han samåker med fixa något med davids bil imorgon på hans jobb så han kunde inte sova till imorgon som han brukar. Men vi ses nog på tisdag tror jag.

Ne nu ska jag fortsätta titta på beck sen sova!
Hoppas ni alla haft en bra helg :)

Kram

Ulrika

RSS 2.0