Äntligen ledighet!

Ja så skönt att äntligen ha ledighet. Nu jobbar jag inte förens måndag kl 15.15 igen. Så skönt så nu har jag öppnat första ölen så gott!

Idag fick jag förlängt skulle jobba  8-12 men fick jobba 7.30-15.30 så kul med extra pengar, så får vi för helg så det blir helgextra med 39kr :) fint .

Ne ha en bra helg

Utmanad

Blev utmanad av EvelinaLinnea

Sju saker om mig:

Jag :)


1. Jag är JÄTTEMÖRK rädd
2. Jag lyssnar varje morgon på rix fm
3. Jag är SKITRÄDD för ormar
4. Jag älskar att sjunga
5. Jag tycker om att laga mat
6. Jag är en slösare
7. Jag tycker om att åka till ullared!

Regler:
- Skriv reglerna i ett inlägg och länka gärna den som har utmanat dig.
- Berätta 7 saker om dig själv (alldagliga och knäppa).
- Utmana 7 andra bloggare genom att länka till dem.


Men eftersom jag inte vet vilka som läser denna blogg så ni som kommer in och tittar och läser er utmanar jag. :)
- Tala om för dem att de har blivit utmanade.

Trött på all skit!

Jag åkte hem till älsklingen igår vid 22.30 för jag började bråka med mamma om en sak.  Jag var så ledsen hela kvällen och natten gick inte att sluta gråta. Men min mamma har fel hon skyddar bara ett av mina syskon.

Min laddare till mobilen är borta men enligt min mamma så har ingen snott den? nehe var är den då den finns ju ingenstans. Jag vet att mina syskon snott från mig förut eller dem gör det ofta men enligt min mamma så är dem som änglar. Jag är så trött på allt nu så jag vette fan vad jag ska göra. Så dör min mobil så dör den p.g.a att någon jävel snott min laddare. Jag sa till David att jag ska fixa egen lägenhet jag kommer klara hyran och alla räkningar det är huvudsaken jag skiter i mat bara jag får flytta från min jävla familj. Så trött på allt nu!

Igår hade jag verkligen behövt en bästa vän dit jag kunde fått komma och fått höra bra saker och fått kramas lite men visste verkligen inte vem jag skulle höra mig av till. :( mitt liv är verkligen inte på topp!

28/10

Tisdag idag ska snart in i duschen ska göra en liten inpackning på håret. Behövs när man är blond :) sen blir det väl titta lite på tv tills man kan göra lunch sen gå till jobbet :) jobbar 16-20.30 idag pappa skulle hämta mig efter jobbet eftersom jag är VÄLDIGT mörkrädd :( men är fortfarande väldigt förskyld och det är inte kul :(
Imorgon är jag ledig igen då kan jag vila upp mig lite skönt faktiskt när man inte känner sig super duper pigg. Tror jag smittat älsklingen med :( han mådde inge bra igår får hoppas det inte bryter ut på honom utan att han blir bättre.
Ne nu är det duschen som gäller ha en bra tisdag alla som läser min blogg föresten vilka läser min blogg??

kram

Lördag/söndag/ måndag.

Nu har jag inte skrivit på länge förlåt men jag har jobbat och blivit så förskyld :(
Har jobbat hela helgen så har jag försökt tagit det lugnt mellan jobben och myst lite med David. 

Sov hos david inatt mys pys var det :)

Ja måndag idag ska snart iväg och möta mamma på lidl ska handla lite. Sen hem och invänta älsklingen.
Jo jag har bytt tid och dag för ljuspartyt för att Anna sa att jag ska få ta del av alla erbjudnden även ni som kommer så var jag tvungen att ändra. Hoppas ni som hade tänkt komma kan komma endå.

23/11 kl 17 :) vill se så många som möjligt där. Speciellt dig Evelina för dig har jag inte träffat och detta vore den perfekta stunden eller hur? även dig Sara (Truestar84) :)

Vill ha mkt folk på mitt ljuspartyt, ta gärna med vänner. Men säg gärna till mig om ni kommer eller ej så jag vet hur mkt fika och så jag ska baka och ta fram.

24/10

Ja fredag idag den 24/10 så löning idag med imorse betalade jag mina räkningar så det var skönt att bli av med dem :)

Föelåt vet att jag inte skrev igår men jag har blivit genomförskyld IGEN! så tråkigt så har fortfarande ont i öronen fast doktorn sa förra gången jag var in till akuten för 2 veckor sen att det skulle gå över efter första tabletten men nej fortfarande ont. Men får väl äta upp rinexin för att sen gå till min egen doktor och säga att öronvärken ej gått över :( tråkigt när dey blir så.

Idag iaf blir en rolig dag ska ta värktablett innan vi drar så man orkar med dagen. Först ska älsklingen till doktorn kl 14 sen efter det ska vi äta japps ute sen hem till arboga igen eftersom han åker till sin doktor i köping. Ja till arboga igen och hämta upp våran kompis Jocke sen drar vi till örebro för lite Julklappsshopping hur kul som helst ska det bli så imorgon är man väl helt slut. haha men jag jobbar inte förens halv 4 imorgon, fick byta till kväll :) så går jag till 9 sen söndagen börjar jag 7.30- 13 :) helt okej tider.

Ne nu ska jag äta lite frulle min mage verkligen låter efter mat :)

Ha en bra fredag!


Jag kanske är knäpp...

Ja så fort jag är hemma och ledig så tittar jag alltid på hem till gården och våra bästa år :) jag känner mig gammal eller finns det fler som tittar på dessa program eller andra program som gör en gammal om man tittar på det??

:)

Mitten av veckan!

Mitten av veckan idag onsdag. Är ledig faktiskt och skönt är det.

Vaknade kl 8.20 så gick upp och tittade på rixfm på tv, sen beställde jag oriflame :) Så nu är det gjort med skönt då får man snart en massa kul hem. Sen var jag en sväng till lidl och handlade lite sallad och kexchoklad eftersom mina 2 var borta från kylskåpet någon som snott dem av mig. Idag blir nog en lugn dag ska göra lite sallad och äta till lunch. Vill gå ner massor i vikt, vill väga ungefär 63kg men det gör jag inte idag kan jag säga, men går jag ner 10 kg har jag gått ner mer än vad jag vill så men är så svårt för mig för  jag älskar ju chips och godis så det går nog inte. Men nu måndag och tisdag har jag verkligen inte ätit mkt varken mat eller något annt. Jag vet att mat ska man äta men bara lite mindre men jag har inte varit hungrig när jag varit nere. Min högsta önskan är att flytta hemifrån känns som den önskan aldrig kommer slå in.

Det jag önskar mig till jul är en cykel men det kommer jag inte få heller :/  Men det förstår jag för det är dyrt.

Ja kanske drar till david ikväll och kramas lite jag behöver det känner jag.

Ha en bra fortsatt onsdag kram

Tisdag 21/10

Ja idag har jag jobbat så nu är jag riktigt trött!

Så nu ligger jag i sängen och nästan sover med datorn i famnen. Blir en lugn kväll!

Blev ett kort inlägg idag mår inte så superbra är väldigt nere idag.

Kärlek!

Skrivit många ggr idag!



Mina kompisar jag förut hade och var med saknar jag speciellt 3 stycken för dem hade jag otroligt kul med men vad hände? var det mitt fel? vad har jag gjort?

Vickey du var mitt liv min bästa vän men nu då? min liv är inte detsamma. När vi är ute så hälsar vi inte ens :/ mitt liv saknar dig!vad säger du?<3 du var mitt allt min vän mitt liv <3

Sussie jag försöker höra av mig men du är alltid upptagen, synd tycker jag för dig gillade jag skarpt! Saknar dig i mitt liv!vad säger du?

Majja vi hörs inte av längre, visst du har skolan och andra men när jag var med dig hade jag verkligen kul. Saknar dig i mitt liv!vad säger du?


Vad har jag gjort? :/ Mitt hjärta blöder efter mina vänner! Ni förgyllde mitt liv! Ni är ett otroligt fint minne för många minnen har jag med er!






Trött på allt!

Nu har mamma och jag beställt lite ur halens 2 snygga klänningar, lite julklappar och julgardiner. Jag älskar att handla julsaker det är så mysigt.

Men är så trött på allt nu. Jag vill att pojken ska komma till mig men nej det kan han inte han måste vara med sin familj,  så det känns som han inte ens kommer kunna flytta hemifrån för han måste vara med sin familj , så jag får väl planera att flytta själv :( så trött på allt skulle bjuda mamma och pappa på mat vofflor med sylt och grädde men vårt voffeljärn var helt nerklägat av någon jävel som gjort vofflor innan och inte tog bort det. Så det satt resten kvar från när den människan gjorde. MYCKET rester var det. Äckligt för fan.

Känns inte som david vill umgås bara för att jag vill umgås jämt och inte han vill det så. Men vi har faktiskt varit tillsammans i snart 5 år det verkar inte betyda ett skit för honom.

Ne så nu ligger jag i sängen och är sur, arg och ledsen på samma gång.

20/10

Måndag igen! Tråkigt med sant!

Jag jobbade extra idag och det kändes skönt då vet man att man får lite extra pengar i kassan till jul. Ja men trött är jag nu sov knappt någe inatt :( vet ej riktigt vad det är men saknar väl david för mkt :) <3

Ja  ne vet ej vad resten av måndagen ska erbjuda men det blir nog en lugn måndag :)


Söndag 19/10-08

Jaha söndag igen. Härligt men ändå inte. Ska jobba ikväll mår väl inte superbra i öronen men tänker jobba iaf. Genomförskyld med men det skiter jag i just nu jag tänker på pengarna.

Älsklingen ligger brevid mig och sover än, jag vaknade kl 8 men somnade om till kvart över 10 :)

Jag vill bara säga älskling älskar dig över allt annat i denna värld <3

Ja min söndag går åt nu att slöa till kvart i 3 sen jobba sen hem och slöa sen sova.

Ha en bra söndag ni!


Lördag!

Godmorgon :)
Inatt har jag sovit oroligt men vet ej varför men sen somnade jag ibland till men vid 9 gick jag upp för att jag tyckte det var lika bra så david skulle få sova men nej han skickar sms nu och säger att han saknar mig så ska gå in och kramas lite innan de är dax för frukost :)

Idag blir nog en lugn lördag ska jobba imorgon kl 15 börjar jag :)

Vad ska ni göra?

Ha det super

Fredag

Jag hoppas det blir en lugn fredag :) vi har bjudit david och min bästa kompis Andreas Haga men han ska flytta till en lägenhet idag. Han sa att han kanske kommer endå men jag tror inte att han kommer. Så försökte jag få hit Sussie var längesen man träffade henne men hon hade andra planer. Vi skulle ju bjuda Haga på mat. Kotletter, ris, sky och sallad. Hur gott som helst.

David kommer säkert vilja att vi åker ut men det vill inte jag. Jag vill ha en lugn kväll framför tv:n, så han kommer bli arg på mig idag. Men det skiter jag i för jag har tröttnat på att bara stå på en parkeringen och alla bilåkare står och pratar bilar inte ens mitt intresse. David säger att han kommer sakna mig och att det inte blir kul om jag är med men va fan jag är inte ett dugg intresserad att sitta i en bil och bara höra bilprat. Vi gör det fredagar och lördagar varje helg jag har tröttnat. Inte händer det något kul heller. Men jag saknar att inte ha pengar skulle vilja köpa till myspys lite chips och dricka. Någon kanske vill låna mig 100kr?? :)Jag får pengar det 24 alltså nästa fredag. Men mamma och pappa är på ullared så det är inga föräldrar här hemma därför tänkte jag mig lite mys men inga pengar så om det finns någon gullig själ så lånar jag gärna 100kr :)

Ne nu ska jag fixa i ordning mig. Ha en bra fredag


Torsdag

Japps idag är det torsdag :) och klockan är inte mkt än utan bara 07.31 :P jag gick up när älsklingen gick upp till jobbet kvart över 6 och nu ligger jag i sängen med datorn.

Idag blir det dusch och lite inpackning i håret sen tv innan jobbet börjar 15.30-21 älsklingen skulle komma och hämta  mig, det är hur mysigt som helst att sova med honom. Jag vaknade av att jag var kissnödig ja riktigt men han hade lagt sig så mkt över mig så det gick verkligen inte att komma loss :P men jag somnade till slut. Ne nu ska jag kolla vidare sen fundera på om jag ska gå upp eller om jag ska sova någon timme till.

Ha en bra dag idag

Skulle vilja ha ny design!

Skulle gärna vilja ha ny design men kan inte med sånt om det inte finns någon snäll själ??

:)

Rasmus på g hit han har lite feber så hans mamma ville ej lämna honom på dagis då kommer han hit och busar lite :) alltid kul att få något att göra :)

Onsdag

Jag börjar skriva här igen för jag glömmer bra bort metrobloggen hela tiden. Ska försöka att komma ihåg att skriva här.

Ja har fortfarande så ont i mina öron. Var ju till akuten i söndag morse fick några värktabletter sen någon medicin jag fick hämta ut i måndags. Konstigt tycker jag eftersom jag fortfarande har ont :( men men någon gång går det väl över.

Jag hoppas älslingen kommer ikväll *hoppas hoppas*. Vore mysigt att umgås lite. 

Japp det är onsdag idag och då blir det ju tv ikväll :) bonde söker fru och oskyldigt dömd :) Imorgon jobbar jag kväll sen ledig till söndag kväll då jag tog en extra tur :)

Ne det var lite om mig :) ha det super

Jag :)

RSS 2.0