Inte sovit mkt inatt :(

Ne det har jag inte vaknade 02.19 av att jag hade magkatarr sen dess har jag inte kunnat sova något, så ska man upp och jobba vid 7 :( så denna dagen kommer inte bli rolig. Tur att jag har en förstående pojkvän som sen när jag slutar vid 1 låter mig hem och sova några timmar för att orka vara uppe ikväll. Jag var jätte nära på att ringa mig sjuk men jag gjorde inte det, jag får väl gå hem och det skulle bli värre. :( jag hatar min mage så mkt. Jag har legat och lyssnat när david har snarkat :P så la jag mig brevid honom men då vände han sig och la sig med ryggen mot mig. När jag skulle sova igår så la jag mig i resesängen brevid min vanliga säng för att inte väcka han när jag skulle upp. :) vill ju vara snäll någon gång :P Mamma och pappa har tagit såna där frallor som man får i brevlådan på lördagen men har inte kommit något än har tittat två ggr. Hoppas det hinner komma innan jag drar 06.40 :) gott med nybakta frallor till frukost vid 10 :) ne måste kanske fixa något att äta innan jag drar för annars blir väl magen inte bättre.

Ha en bra lördag :)

Puss o Kram

Tävling strumpbyxor :)

Det enda ni behöver göra är att länka denna tävling & till Eva's Underkläder
på din blogg.  

Var med du med om att vinna 3 par skit snygga strumpbyxor :) http://samdra.blogg.se/1206556330_tvling.html?F19CBDDF-0077-B16B-FB808CE676B7165F



image13

Mord igen!

japp igen fast i Sura, några mil från arboga där ytterligare ett barn blev mördat och en mamma. Denna värld är helt sjuk jag fattar inte. Man vågar ju knappt gå ut igen.

Ursäkta att jag inte skrivit på ett tag men jobbar jämt tycker jag och jobbar jag inte är jag med pojken :) men ska försöka förbättra mig iaf. <3

Nu denna mamma som belv totalt misshandlad och fick sina barn mördade i förra veckan hon andas av egen maskin nu vilket är skönt. Men dem tror att hon kommer att vakna efter helgen. :) skönt tänker på er, ni har en plats i mitt hjärta och har även en egen tanke i mitt huvud.

Är med Alex nu så ska gå och vara social :) ha en bra fortsatt kväll :)


Ny bild på mig :) image12


Tänker!

Idag har jag gjort något bra, jag och madde gick en långpromenad på 1 timme och 5 minuter. Vilket var superskönt. Vi gick förbi huset där familjen bodde, allt det hemska som har varit i arboga, mamman som vårdas för svåra skador och barnen som mördades. Det var så hemskt att se alla leksaker låg utspridda på hela deras gård :( allt såg helt perekt ut för en barnfamilj men därinne så blev barnen så skadade att dem dog och mamman fick otroligt svåra skador. Det var svårt att se men jag tände ett ljus. <3 Men det värsta är att mamman vet inget än om att hennes barn är mördade :( det värsta någonsin hon har blivit sövd pga att hennes skador. För att titta så inte hennes hjärna sväller upp :( fy fan säger jag stackars familj. Så blev pappan släpp idag med dem hade inga bevis. Detta är det värsta som hänt i arboga på många år. Så dessutom så vet man vilka dem är och brukar prata med mamman :( Hoppas hon klarar sig.  Tänker på er iaf. <3

Imorgon blir det att handla persent till en vis madde som fyller 20 år :) grattis gumman nu får du gå på systemet vilket jag skulle följa med dig till imorgon :) älskar dig gumman glad att du blivit en del av mitt liv <3

PÅ lördag ska vi ha det superkul :) det blir krogen för oss ;)


Fy fan

Fy fan säger jag bara vem är det som är så sjuk som hugger ihjäl barn 2 respektive 4 år.? mammans liv är fortfarande allvarligt. Herregud man blir skärrad när detta händer i lilla arboga inte långt ifrån mig. :( fy fan säger jag bara.

Läs om ni vill :
http://www.aftonbladet.se/nyheter/article2075359.ab
Detta finns även på magazin24.se

Tävling i evelinas blogg :)

http://evelinalinnea.blogg.se/

I denna blogg kan du tävla om detta fina halsband där det står kvinna på med kinesiska tecken :)
Tävlingen avslutas på Torsdag den 13 mars klockan 18.00

gå in och tävla :)
image10


Tisdag :)

image9

Detta kort är från i helgen i lördags rättare sagt :) från puben :) Jag älskar dig min David idag imorgon för evigt <3

Jag blev super lycklig imorse när mamma jag och pappa skulle dra till v-ås så fick jag världens finaste sms från älsklingen min där det stog:
Hej min underbara älskling. Ville bara säga att du är världens finaste tjej:) hoppas jag inte väckte dig

Jag blev överlycklig :) Jag är verkligen så kär i David :) finns ingen annan i hela världen som betyder så mkt som han gör :) detta är rikigt kärlek <3 Snart 4 år med dig det är dem 4 bästa åren i mitt liv <3 Han gör mig till en väldigt lycklig tjej <3

Ikväll ska jag jobba 17-21 även om jag just nu inte känner för det men gör det för pengarnas skull :)

Torsdag.

Idag är det jobb 15.30-21 :) lite pengar iaf.

Japp sen ledig helg jippi äntligen lite ledighet :) ska umgås med pojken min hela helgen :) Vad ska ni göra?

Jag älskar dig David så otroligt mkt <3

Onsdag :)

Ja idag är det onsdag vaknade kl 8 imorse men låg och slöa i sängen till halv 10 skönt. Sen vid kvart över 12 gick jag ut med hunden kom hem runt 1 så nu har han fått motion idag hehe :P han blev helt slut :)

Ja klockan är 15.30 nu så om 30 min slutar älsklingen då kommer han hit och vi ska fortsätta titta på den nya filmen med irene huss :) hade väl ungefär 17 min kvar att titta på den. Jag älskar såna filmer verkligen hur bra som helst beck, wallander och van veetren är med super bra filmer, hoppas det kommer upp fler filmer med dem.

Ja och ikväll det är greys anatomi :) det längtar jag efter det programet är bra.  Imorgon ska jag jobba kväll 15.30-21 :) det går säkert bra fast jag inte varit på den avd på flera månader jag får tjuvkika i papprena hur det ska vara på kvällen :)

Ni får ha en fortsatt bra onsdag

:) längesen jag skrev här :)

Jaha var rätt längesen man skrev i denna blogg det var under tiden jag pluggade vilket jag slutade göra 21december 07 så nu är man utbildad undersköterska :) Nu har man fått en rad på 44.8% på 3 månader :) så otroligt skönt att ha något att göra och endå få lite pengar :)

Nu sitter jag hos killen, det ska jag nu göra ett par timmar :) myspys blir det :)

Jag har nu färgat mitt hår mörkbrunt :) blev inte riktigt nöjd ska färga ljusa slingor i slutet av månaden så blir jag säkert super nöjd :)

Ha det fint Kramimage8

RSS 2.0