Panikslagen!

Jag kanske är larvig men min fobi är mörker. Idag så var jag hos min kusin och hans tjej och deras bebis. Så ville emma naturligtvis bjuda på mat och maten blev sen så det hann bli mörkt innan jag skulle hem. Dem bor uppe i brattberget i höghusen ni som vet var det ligger och jag bor vid fellingsbrovägen vid rödlysena, det är ju ganska lång väg i mörker. Min kusin var snäll han följde med till vårdcentralen men sen gick jag själv. Fy fan säger jag bara vilken panik jag fick av att gå i mörker, så kändes det att någon förföljde mig vilket naturligtvis inte var. Men kändes så. Men som tur ringde min bästa vän madde mig när jag var halvvägs hem men när jag sen var vid hällbacken så dog hennes telefon fick sån panikkänsla igen inte kul, jag vet heller inte hur jag ska bli av med den heller. Kommer nog alltid finnas när. Det blir ju inte bättre heller av alla mord som blir i Sverige och allra minst i arboga och den familjen känner man med. Usch men nu vet ni att min fobi är mörker. Vilken är eran? om ni har någon.

Imorgon ska jag jobba 15.30-21 :) sen ledig fredag, lördag,söndag och måndag :) så skönt ska det bli min enda lediga helg på 4 veckor så denna helg ska jag vara i munktorp så dem inte kan ringa och säga att jag ska jobba :P jag ska bara ta det lugnt så skönt. Vad ska ni göra i helgen då? något planerat?

Jag har nyss blivit blondin igen trivdes inte som brunett. Jag är ju en blondin egentligen kanske lite därför :P nej jag trivdes inte så nu blondin igen :) Gjorde ljusa slingor i så blont med ljusblonda slingor :)


image17





Kommentarer
Postat av: jonna a.k.a luddes mamma

får se om jag vågar, men att sjunga i kyrkan är helt underbart! (:

2008-04-03 @ 00:35:44
URL: http://jonnalantz.blogg.se
Postat av: jonna a.k.a luddes mamma

tack, vad gullig du är! Det skulle kännas fint att sjunga den för Ludde, texten är så underbar :)

2008-04-03 @ 00:42:29
URL: http://jonnalantz.blogg.se
Postat av: Marielle

tycker du skriver bra. :) vad skönt att vara ledig resten av veckan! som tur är så har jag bara 2 dagar kvar, sen är det helg. på måndag är jag i london hihi :) godnatt!

2008-04-03 @ 00:43:17
URL: http://mariellem.blogg.se
Postat av: Frida

Jo jag kom på det, men syftade på dom som jag träffat & vart med ! Men du är med snäll ska du veta :)

2008-04-04 @ 10:49:25
URL: http://froidans.blogg.se
Postat av: frida

Ja, det va jätte kul :)
Speciellt att se William leka med andra barn :D
Tack :)

2008-04-08 @ 13:51:55
URL: http://froidans.blogg.se
Postat av: Evelina

Hade missat det, vad snällt att du skrev :) *KRAM*

2008-04-10 @ 14:18:07
URL: http://evelinalinnea.blogg.se
Postat av: jonna - en sån där ung mamma

tack! jag dricker naturdiet, har precis börjat med det igen för att få en "kickstart". jag äter 5 mål om dagen, frukost lunch & middag + 2 mellanmål, nu ska jag byta ut alla målen mot naturdiet i en vecka. jag tränar inte så mycket, spinningcyklar 30 - 45 minuter varje morgon innan frukost, sen går jag minst en rask promenad om dagen. Lyfter lite hantlar ibland och försöker göra minst 50 sittups om dagen :)

2008-04-14 @ 15:19:45
URL: http://jonnalantz.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0